Wolu Agustus Kaleh Ewu Gangsal Taon

Mancing wonten kali serayu karo sahan plus pak lik jan marem tenan dab intuk akeh je ra ketang mung sak tlapak tangan jan iwak`e ono werno 4 je , iwak kutok, iwak bethik, iwak mangar, karo iwak keting jan sip


9.9.1977


child
friends
others
Get awesome
blog templates like this one from BlogSkins.comGet awesome blog templates like this one from BlogSkins.comGet awesome blog templates like this one from BlogSkins.com